SOLICITA OFERTA

Noutati


Dotari obligatorii pentru autovehicule
Potrivit normelor legislative in vigoare, conducatorii auto sunt obligați să detina in autovehicul o vesta si doua triunghiuri reflectorizante, trusa sanitara de prim ajutor și un stingator de incendiu, care trebuie să se afle în termenul de valabilitate.

5 Iulie 2018
Verificarea anuala a stingatoarelor de incendiu
Ordinul MAI Nr. 138/2015 din 23 octombrie 2015 pentru aprobarea Normelor tehnice privind utilizarea, verificarea, reincarcarea, repararea si scoaterea din uz a stingatoarelor de incendiu prevede la art.13, Cap. IV, Sectiunea I faptul ca stingatoarele de incendiu se verifică anual după prima reincarcare.
12 Iunie 2018
Obligatii SSM/PSI pentru munca la domiciliu
Va informam ca documentatia pe partea de protectia muncii si prevenirea si stingerea incendiilor, este obligatorie pentru orice societate comerciala cu minim un angajat.
5 Decembrie 2017
Care sunt tipurile de stingatoare scoase din uz?
Ordinul MAI 138/2015 prevede casarea anumitor tipuri de stingatoare, prin aprobarea Normelor tehnice privind utilizarea, reincarcarea, repararea si scoaterea din uz a stingatoarelor.
22 Noiembrie 2017
Masuri SSM pentru perioadele cu temperaturi scazute
ATENTIE! In calitate de angajatori, aveti obligatia de a lua masurile necesare mentinerii starii de sanatate a salariatilor.
1 Noiembrie 2017

Facebook

Despre noi


Misiunea SSM PSI PREVENT este sa ofere solutii viabile, aplicabile particularitatilor fiecarui client, astfel incat sa fie reperul de excelenta pentru serviciile de sanatatea si securitatea muncii si situatiilor de urgenta (PSI,SU) din judetul Cluj.

1 2 3 4 5 6 
Ai nevoie de informatii?
Cere o oferta acum !
Bine ati venit la Ssm Psi Prevent


Misiunea SSM PSI PREVENT este sa ofere solutii viabile, aplicabile particularitatilor fiecarui client, astfel incat sa fie reperul de excelenta pentru serviciile de sanatatea si securitatea muncii si situatiilor de urgenta (servicii SSM – PSI si SU) din judetul Cluj.


Produse la promotiePasi de urmat pentru obtinerea unui contract
Selecteaza serviciul dorit