iunie 12, 2017

Care sunt avantajele unui serviciu extern de prevenire și protecție?

Ne asumam reprezentarea companiei dumneavoastră pe linie de protectia muncii la controalele Inspectoratului Teritorial de Munca!

Legea securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 prevede clar toate condițiile care trebuie respectate în ceea ce privește organizarea activității de protecția muncii.

Aceste măsuri instituționalizate trebuie respectate îndeaproape, întrucât scopul primar este acela de asigurare a unor condiții de muncă optime, asfel încât sănătatea și securitatea lucrătorilor să fie protejate. Este necesar să se aplice o serie de măsuri care să contribuie la minimalizarea riscurilor de accidente și la reducerea factorilor de risc profesional pentru menținerea integrității fizice și psihice.

Nerespectarea prevederilor SSM de către angajatori atrage după sine sancțiuni din partea Inspectoratului Teritorial de Muncă. Astfel, la depistarea unor nereguli în cazul unui control, în funcție de gravitatea acestora, inspectorii de muncă aplică amenzi care pot ajunge până la 10.000 RON.

În aceste condiții, apelarea la un serviciu extern de prevenire si protecție constituie o soluție eficientă pentru societatea dumneavoastră, pentru a vă asigura de respectarea tuturor prevederilor legale și de buna desfășurare a activității acesteia.

 

Serviciu de prevenire si protectie

Echipa SSM PSI PREVENT vă prezintă cele mai importante avantaje pe care le puteți obține în urma unei colaborări între societatea dumneavoastră și serviciul nostru extern de prevenire și protecție:

Reprezentarea societății dumneavoastră pe linie de protecția muncii la controalele ITM;

Consultanță în domeniul securității și sănătății în muncă conducătorilor locurilor de muncă pentru efectuarea instruirilor la locul de muncă și periodice;

Efectuarea instruirilor introductiv – generale la angajare;

• Întocmirea unei documentații complete și în conformitate cu respectarea prevederilor legale;

• Economisirea timpului și a resurselor umane, pentru a vă putea preocupa în totalitate de obiectul de activitate al societății;

• Asistență permanentă și aducerea la cunoștință a noutăților din domeniu;

Garanția serviciilor oferite datorită abilitării serviciilor noastre și a experienței ridicate, obținute în urma colaborărilor eficiente cu un număr însemnat de parteneri cu domenii de activitate variate;

•Oferte personalizate;

• Existența unui raport preț – calitate;

• Promptitudine în livrarea serviciilor.

Dacă doriți realizarea unei colaborări eficiente, bazată pe profesionalism și întocmirea unei documentații care respectă cu rigurozitate legislația aflată în vigoare, nu ezitați să ne contactați.

Distribuie acest articol:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram