SOLICITA OFERTA

Cere Oferta


Pasi de urmat pentru obtinerea unui contract

1. Solicita Oferta pentru serviciile dorite
Iti punem la dispozitie 3 variante, una mai simpla ca alta:
  • Telefon: – Solicita oferta de servicii la numarul  0755.595-143 sau 0711.932-846
  • Formularul online – Solicita oferta folosind formularul online.
  • E-mail- solicita oferta prin e-mail.
Indiferent de metoda aleasa, nu uita sa specifici numele societatii, domeniul de activitate, numarul de salariati, email, telefon, numele persoanei de contact. Echipa SSM PSI Prevent iti va trimite oferta personalizata in maxim 2 ore de la solictare (nu uita sa verifici in Inbox si Spam). Daca esti de acord cu oferta trimisa trebuie sa o confirmi pentru a trece la pasul urmator. Acum esti pe maini bune.
2. Colectarea informatiilor
Pentru a intocmi documentatia ceruta sunt necesare cateva informatii. Acestea sunt: copie dupa certificatul de inmatriculare, copii dupa cartea de identitate a reprezentantului legal si ale salariatilor, functiile si normele de lucru ale salariatilor, descrierea exacta a activitatilor desfasurate. In situatia in care desfasurati activitati complexe (utilaje complexe, medii de lucru toxice, etc) este necesara programarea unei vizite a unui reprezentant SSM PSI Prevent.
3. Intocmirea documentatiei
Reprezentantii SSM PSI Prevent vor intocmi documentatiile in termenul solicitat: urgenta (12 ore) sau standard (72 ore).
4. Predarea documentatiei
Dupa finalizarea documentatiilor, un reprezentant SSM PSI Prevent va stabili o intalnire pentru a le preda. Totodata va fi semnat contractul de prestari intre parti si vor fi inmanate factura si chitanta, integral deductibile fiscal.
5. Mentenanta
Un reprezentant SSM PSI Prevent va veni la sediul dvs periodic la o zi si o ora convenita de comun acord prin telefon si va livra documentatiile necesare pentru instruirile periodice. Vor fi livrate factura si chitanta aferente instructajelor periodice.”

Domeniu de interes 

   

 

 

 

Introduceti codul din imagine:Ai nevoie de informatii?
Cere o oferta acum !
Bine ati venit la Ssm Psi Prevent


Misiunea SSM PSI PREVENT este sa ofere solutii viabile, aplicabile particularitatilor fiecarui client, astfel incat sa fie reperul de excelenta pentru serviciile de sanatatea si securitatea muncii si situatiilor de urgenta (servicii SSM – PSI si SU) din judetul Cluj.


Produse la promotiePasi de urmat pentru obtinerea unui contract
Selecteaza serviciul dorit