SOLICITA OFERTA

Cum aleg furnizor de servicii

Cum aleg un furnizor de servicii pentru protectia muncii si psi?


Sunt câteva aspecte care trebuie avute în vedere la alegerea furnizorului de protectia muncii, de multe ori mai importante decât pretul.
 • 1. Asigurati-va ca furnizorul este abilitat de inspectia muncii pentru a presta aceste servicii.
 • 2. Furnizorul trebuie sa aiba capacitatea si disponibilitatea de a rezolva orice problema apare pe parcursul colaborarii, inclusiv prezenta la compania dumneavoastra.
 • 3. Documentele întocmite trebuie sa fie complete, respectând toate cerintele legale. Prevedeti acest lucru în contract.
 • 4. Pentru asistenta lunara trebuie sa va gânditi ca aveti nevoie de mai mult decât instruirea periodica a salariatilor, cum ar fi: a. cercetarea accidentelor, b. instruirea noilor angajati, c. actualizarea documentatiei conform modificarilor legislative,
 • d. documentarea locurilor de munca aparute pe parcursul colaborarii,
 • e. sustinerea documentelor pe timpul controalelor inspectiei muncii,
 • f. îndeplinirea masurilor dispuse de inspectorii de munca,
 • g. reamintirea cerintelor privind echipamentele de munca (ISCIR, revizii, autorizari, cerificari, samd.),
 • h. verificarea autorizatiilor la meseriile care necesita autorizatie (electricieni, stivuitorist, legator de sarcini, agent de paza, macaragiu, samd),
 • i. controale interne si audit pe linia securitatii si sanatatii în munca.
 • 5. Asigurati-va prin contract ca furnizorul de servicii îsi asuma raspunderea în solidar cu dumneavoastra pentru eventualele sanctiuni primite datorita unor omisiuni din activitatea pe care trebuie sa o desfasoare.
Am întâlnit furnizori de servicii care pentru instruirea periodica trimit tematica de instruire, aceasta trebuind a fi facuta de catre companie. Conform legislatiei, instruirea periodica se face de catre conducatorul locului de munca, dar este necesar ca serviciul extern sa fie de fata pentru verificarea instruirii si eventuale completari. Este bine ca în pretul asistentei lunare sa fie prinse toate cele de mai sus, pentru a nu avea de platit mai mult prin facturarea suplimentara a celorlalte servicii, înafara instruirilor periodice. În concluzie, pentru alegerea unui serviciu extern de SSM SI PSI este bine ca în pretul platit sa aveti incluse toate serviciile de mai sus.
Ai nevoie de informatii?
Cere o oferta acum !
Bine ati venit la Ssm Psi Prevent


Misiunea SSM PSI PREVENT este sa ofere solutii viabile, aplicabile particularitatilor fiecarui client, astfel incat sa fie reperul de excelenta pentru serviciile de sanatatea si securitatea muncii si situatiilor de urgenta (servicii SSM – PSI si SU) din judetul Cluj.


Produse la promotiePasi de urmat pentru obtinerea unui contract
Selecteaza serviciul dorit