Despre noi

Servicii complete SSM si PSI in judetul Cluj

 

Scopul principal al SSM PSI PREVENT  este de a oferi, o oferta completa  de servicii, pentru a asigura sanatatea si siguranta lucratorilor din cadrul afacerii dumneavoastra.

Pentru a putea fi intr-o colaborare cat mai stransa cu partenerii nostri activitatea nostra se desfasoara in doua puncte de lucru pe raza judetului Cluj, in localitatile Cluj-Napoca si Turda.

Evaluam riscurile din societatea dumneavoastra si intocmim documentatia completa conform legii 319/2006, efectuam instructaje periodice  pentru prevenirea accidentelor si imbolnavirii profesionale si suntem alaturi de dumnevoastra in permanenta  cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Echipa SSM PSI PREVENT are ca obiectiv oferirea celor mai eficiente solutii, in cel mai scurt timp si obtinerea unui grad inalt

IMG 20230518 WA0022
 
de satisfactie din partea colaboratorilor sai .
Pentru a fi cat mai bine informati pe pagina noastra  preventwork.ro regasiti utimele articole si stiri ce contin informatii cu privire la protectia muncii, siguranta si sanatatea in munca si alte domenii precum PRAM, Situatii de Urgenta sau ISCIR.

Pentru garantia serviciilor oferite Societatea noastra isi asuma reprezentarea companiei dumneavoastra pe linie SSM si SU la controalele Inspectoratului Teritorial de Munca si al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Fondatorii SSM PSI PREVENT au dezvolat pentru clientii si colaboratorii sai un pachet de servicii complex si la cele mai inalte standarde: