SOLICITA OFERTA

Casti de protectie

Casca PSI cu vizor
285,00 RON Contacteaza-ne


Casca PSI cu vizor
Casca PSI cu vizor este un produs  recomandat  persoanelor fizice si juridice interesate de produse de calitate adecvate unei activitati eficiente si sigure de prevenire si stingere a incendiilor. Casca PSI cu vizor asigura protectia pompierilor in timpul interventiilor pentru stingerea incendiilor sau in timpul interventiilor destinate situatiilor generate de calamitati naturale. Ea mai este recomandata pentru protectie impotriva impactului cu diverse materiale ce se pot desprinde din constructii precum si impotriva apei si caldurii degajate de flacari.

Caracteristici produs:
Material casca – material PVC
Vizor – polimetacrilat de metal
Gluga – material impermeabil.
Culoare: verde sau rosu;
Masa(kg): aproximativ 1,2

Ambalare, transport, documente insotitoare
Castile PSI cu vizor de acest tip se livreaza ambulate in pungi de polietilena.
Transportul unor astfel de produse se face cu ajutorul mijloacelor de transport obisnuite.
In momentul livrarii produsele vor fi insotite intotdeauna de urmatoarele documente : fisa tehnica, avizul de insotire al marfii, factura fiscala, declaratia de conformitate si certificatul de garantie.

Garantie
Pentru acest produs, compania producatoare garanteaza calitatea sa timp de 12 luni de la data livrarii, cu conditia respectarii de catre beneficiar a conditiilor de exploatare si depozitare. 


 
 
 
Ai nevoie de informatii?
Cere o oferta acum !
Bine ati venit la Ssm Psi Prevent


Misiunea SSM PSI PREVENT este sa ofere solutii viabile, aplicabile particularitatilor fiecarui client, astfel incat sa fie reperul de excelenta pentru serviciile de sanatatea si securitatea muncii si situatiilor de urgenta (servicii SSM – PSI si SU) din judetul Cluj.


Produse la promotiePasi de urmat pentru obtinerea unui contract
Selecteaza serviciul dorit