SOLICITA OFERTA

Stingatoare cu CO2

Stingator cu dioxid de carbon (CO2) tip G5
320,00 RON Contacteaza-neStingatorul cu CO2 tip G5 are o greutate a incarcaturii nominale de 5 kg si este prevazut cu furtun de refulare asamblat cu ajutaj de evacuare a agentului de stingere.

Termen de valabilitate agent de stingere – 2 ani.

Verificarea stingatoarelor de incendiu se efectueaza anual de catre persoane autorizate.

UTILIZARE: Sunt utilizate la stingerea inceputurilor de incendii din clasele B si C, fiind recomandate pentru incendiile de natura electrica, clasa E, (echipamente electrice cu tensiuni de pana la 1000 V ): computere, centrale telefonice, incaperi cu aparatura electrica si electronica, transformatoare, panouri electrice etc.

Eficienta maxima este obtinuta in zonele cu risc mare la incendiu si pe suprafete si zone cu arii intinse.

DATE CONSTRUCTIVE:
Agentul de stingere
 - dioxidul de carbon ( CO2 )
Robinetul - este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si membrana de siguranta ce se declanseaza la aprox. 200 bar si inel de siguranta din alama cu sigiliu.
Recipientul - este executat din otel cu continut scazut de carbon, protejat prin vopsire cu vopsea rezistenta pentru toate conditiile climaterice.

Sistem de evacuare - este alcatuit din furtun din cauciuc cu insertie dubla din metal si duza de evacuare executata din PVC rezistent la inghet.

CARACTERISTICI TEHNICE

Presiunea de lucru : 174 bar

Presiunea de testare: 250 bar

Inaltimea buteliei: 665 mm

Tip agent de stingere : CO2

Timp de descarcare: 25 secunde

Capacitate de stingere: 70B

Temperatura de functionare : - 30°C ÷ + 60°C

GARANTII

Societatea producatoare garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni de la data livrarii cu  conditia respectarii de catre beneficiar a conditiilor de exploatare si depozitare. 
 
 
Ai nevoie de informatii?
Cere o oferta acum !
Bine ati venit la Ssm Psi Prevent


Misiunea SSM PSI PREVENT este sa ofere solutii viabile, aplicabile particularitatilor fiecarui client, astfel incat sa fie reperul de excelenta pentru serviciile de sanatatea si securitatea muncii si situatiilor de urgenta (servicii SSM – PSI si SU) din judetul Cluj.


Produse la promotiePasi de urmat pentru obtinerea unui contract
Selecteaza serviciul dorit