SOLICITA OFERTA

Stingatoare cu pulbere

Stingator cu pulbere tip P1
60,00 RON Contacteaza-ne


Stingator portabil auto cu pulbere presurizat tip P1


Toate extinctoarele comercializate de Preventwork.ro sunt fabricate cu cel mult 30 de zile inainte de data livrarii catre dvs.
Stingatorul P1 este incarcat cu pulbere tip BC sau ABC si are o greutate a incarcaturii de 1 kg.
Jetul stingatorului P1 are o lungime de 4 m si se descarca in 6 secunde.
Focar minim 5A/21B.Garantie 5 ani (se verifica anual)

UTILIZARE

Sunt utilizate la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C si E ( cu tensiuni de pana la 1000 V), atat in spatii inchise (magazii, blocuri de locuit, depozite, metrou, tramvaie, magazine, cladiri, hoteluri, institutii, autoturisme, camioane, muzee, scoli, licee, mall-uri) cat si in spatii deschise (statii PECO, santiere, organizari evenimente).

DETALII CONSTRUCTIVE

Agentul de stingere -pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator. Gazul propulsor - azotul ( N2 ), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperature. Robinetul - este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru care indica presiunea. Recipientul - este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu.

CERTIFICARI

Stingatorul P1 este fabricat in conformitate cu SR EN 3.


 
 
 
Ai nevoie de informatii?
Cere o oferta acum !
Bine ati venit la Ssm Psi Prevent


Misiunea SSM PSI PREVENT este sa ofere solutii viabile, aplicabile particularitatilor fiecarui client, astfel incat sa fie reperul de excelenta pentru serviciile de sanatatea si securitatea muncii si situatiilor de urgenta (servicii SSM – PSI si SU) din judetul Cluj.


Produse la promotiePasi de urmat pentru obtinerea unui contract
Selecteaza serviciul dorit