Pichet PSI

900,00 lei + TVA

În stoc

DESTINATIE 
Pichetul P.S.I. este destinat pentru protejarea accesoriilor folosite in timpul stingerii incendiilor in exteriorul cladirilor.

DIMENSIUNI 
Pichetul P.S.I. are urmatoarele dimensiuni: H = 1800 mm; h = 1730 mm; L = 725 mm; l = 400 mm; Cupola : 840 x 540 mm.

MATERIALE UTILIZATE 
Pichetul P.S.I. este o constructie metalica, din tabla de otel OL 37 STAS 92624 – 80.
Pe cutie sunt sudate 4 balamale pentru prinderea celor doua usi.
Protectia anticorosiva a pichetului este asigurata prin vopsire cu un strat de grund alchidic si doua straturi de email alchidic rosu rezistent la intemperii.In interiorul pichetului se afla un suport pentru sustinerea uneltelor. La exterior este prevazut cu carlige pentru sustinerea cangilor.

AMBALARE, TRANSPORT, DOCUMENTE INSOTITOARE 
Pichetele se livreaza ambalate, cu muchiile protejate cu carton.
Transportul se va face cu mijloace de transport obisnuite.
La livrare pichetele vor fi insotite de prezenta fisa tehnica, aviz de insotire a marfii, factura fiscala, declaratie de conformitate, certificat de garantie.

GARANTII
Societatea producatoare garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni de la data livrarii cu conditia respectarii de catre beneficiar a conditiilor de exploatare si depozitare.
In perioada de garantie societatea producatoare are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice reper defect, daca defectiunea s-a produs din cauza materialului sau executiei necorespunzatoare.

IMPORTANT! Pentru acest produs, costul transportului se calculeaza in functie de greutatea volumetrica, deoarece dimensiunile sunt mai mari decat cele standard.