SOLICITA OFERTA

De ce este importanta verificarea stingatorului


Ghidul de mai jos prezinta cateva dintre componentele si verificarile efectuate in timpul unui service al extinctorului si detalii de ce este important ca aceste controale sa fie efectuate in mod regulat.

 • Sigiliul

  Sigiliul indeplineste doua functii importante: retine cuiul de siguranta pentru a impiedica iesirea accidentala aacestuia si ofera o indicatie vizuala ca stingatorul nu a fost utilizat
 • Manometru

  Indicatorul manometrului se poate bloca uneori din cauza deteriorarii sau umezelii, acest lucru poate sa inseamne ca stingatorul a pierdut presiunea complet, iar daca indicatorul se afla in zona verde insemna ca acesta este complet presurizat
 • Recipientul stingatorului

  In cazul in care corpul extinctorului prezinta semne de coroziune, urme de lovituri, ciupituri, etc, ar putea fi periculos. Exista o posibilitate ca stingatorul ar putea exploda, eliberand toata presiunea stocata instantaneu si pot rani grav utilizatorul.
 • Furtun

  In situatia in care furtunul este deteriorat, rupt, uzat, etc. exista posibilitatea ca acesta sa aiba scurgeri in timpul declansarii. In aceste situatii extinctorul va avea un rating mai mic si va fi mai putin eficace.


Ai nevoie de informatii?
Cere o oferta acum !

Ai nevoie de informatii?
Cere o oferta acum !
Bine ati venit la Ssm Psi Prevent


Misiunea SSM PSI PREVENT este sa ofere solutii viabile, aplicabile particularitatilor fiecarui client, astfel incat sa fie reperul de excelenta pentru serviciile de sanatatea si securitatea muncii si situatiilor de urgenta (servicii SSM – PSI si SU) din judetul Cluj.


Produse la promotiePasi de urmat pentru obtinerea unui contract
Selecteaza serviciul dorit