SOLICITA OFERTA

Stingatoare cu pulbere

Stingator cu pulbere tip P3
95,00 RON Contacteaza-neStingatorul P3 este incarcat cu pulbere tip BC sau ABC si are o greutate a incarcaturii de 3 kg.
Jetul stingatorului P3 are o lungime de 4 m si se descarca in 9 secunde.
Focar minim 13A/55B.
Garantie 5 ani (se verifica anual)

UTILIZARE:
Sunt utilizate la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C si E ( cu tensiuni de pana la 1000 V), atat in spatii inchise (magazii, blocuri de locuit, depozite, metrou, tramvaie, magazine, cladiri, hoteluri, institutii, autoturisme, camioane, muzee, scoli, licee, mall-uri) cat si in spatii deschise (statii PECO, santiere, organizari evenimente).

Eficienta maxima (pentru stingatoarele transportabile tip P50 si P100) este obtinuta in zonele cu risc mare la incendiu si pe suprafete si zone cu arii intinse.

DATE CONSTRUCTIVE:
Agentul de stingere -pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare.
Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.
Gazul propulsor - azotul ( N2 ), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperature.
Robinetul - este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru care indica presiunea.
Recipientul - este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu.

CERTIFICARI
Stingatorul P3 este fabricat in conformitate cu SR EN 3.


 
 
 
Ai nevoie de informatii?
Cere o oferta acum !
Bine ati venit la Ssm Psi Prevent


Misiunea SSM PSI PREVENT este sa ofere solutii viabile, aplicabile particularitatilor fiecarui client, astfel incat sa fie reperul de excelenta pentru serviciile de sanatatea si securitatea muncii si situatiilor de urgenta (servicii SSM – PSI si SU) din judetul Cluj.


Produse la promotiePasi de urmat pentru obtinerea unui contract
Selecteaza serviciul dorit